Opinie Tramapar

Jakie są Wasze doświadczenia ze stosowaniem leku Tramapar w leczeniu bólu przewlekłego lub ostrego? Czy zauważyliście znaczną ulgę w dolegliwościach bólowych i poprawę jakości życia? Jakie skutki uboczne wystąpiły podczas terapii, takie jak nudności, zawroty głowy, ospałość czy inne? Wasze opinie mogą być niezwykle cenne dla osób rozważających stosowanie tego leku lub szukających informacji na temat jego działania.

Biorę jedną tabletkę Tramaparu każdego wieczoru na ból barku. Mam uszkodzone oba barki – lewy przeszedł operację i już mnie nie boli, ale prawy nadal boli, szczególnie w nocy. Ma to chyba związek z pozycją ciała podczas snu, ale lekarze sami nie wiedzą dokładnie dlaczego. Tramapar dobrze łagodzi ból i nie powoduje nieprzyjemnych skutków ubocznych, takich jak zaparcia czy senność, które miałem po innych lekach przeciwbólowych. Uważam, że to bardzo dobry lek. Nie miałem też problemów z uzależnieniem – zdarzało się, że nie brałem go przez dzień lub dwa, i nie czułem żadnych skutków odstawienia ani potrzeby sięgnięcia po lek.