Opinie Travogen

Jakie są Wasze doświadczenia ze stosowaniem leku Travogen w leczeniu zakażeń grzybiczych skóry? Czy zauważyliście poprawę w zmianach skórnych oraz jakie skutki uboczne wystąpiły podczas terapii, takie jak podrażnienie, świąd czy reakcje alergiczne? Wasze opinie mogą być niezwykle pomocne dla osób rozważających rozpoczęcie leczenia tym lekiem lub zmagających się z podobnymi problemami skórnymi.

• Bardzo dobrze
  • Przeciętnie
  • Słabo
0 głosujących

Od lat męczyłem się z nawracającym swędzeniem skóry. Próbowałem różnych leków i maści przepisywanych przez lekarzy, ale nic nie działało na dłużej. W końcu odpuściłem, ale problem co jakiś czas wracał i doprowadzał mnie do szału. Travogen okazał się przełomem.

Wiem, że to krem na infekcje grzybicze, ale stosuję go na stopy i okolice pachwin – i działa świetnie. Swędzenie ustępuje praktycznie od razu, co już samo w sobie jest ogromną ulgą. Dodatkowo, kiedy połączyłem Travogen z maścią sterydową, zacząłem widzieć realną poprawę – zaczerwienienie i podrażnienia zaczęły znikać już po kilku dniach.

Stosuję go od 10 dni i widzę dużą różnicę. Moja skóra wygląda lepiej, nie czuję już nieustannego dyskomfortu. Skończę tę tubkę i pójdę do lekarza zobaczyć, co dalej, ale jestem dobrej myśli. Jeśli ktoś walczy z uporczywymi infekcjami skórnymi, warto dać mu szansę!