Opinie Velbienne Mini

Jakie są Wasze doświadczenia ze stosowaniem Velbienne Mini w terapii hormonalnej po menopauzie? Czy zauważyłyście poprawę w łagodzeniu objawów takich jak uderzenia gorąca, nocne poty, problemy ze snem czy wahania nastroju? Czy zauważyłyście też jakieś dodatkowe korzyści, np. poprawę kondycji skóry czy lepsze samopoczucie ogólne? Jakie skutki uboczne pojawiły się u Was podczas stosowania – np. bóle głowy, tkliwość piersi, nieregularne krwawienia, nudności czy zmiany nastroju? Wasze opinie mogą być bardzo pomocne dla kobiet, które rozważają rozpoczęcie terapii Velbienne Mini albo szukają informacji o tym, czego się spodziewać.

• Bardzo dobrze
  • Przeciętnie
  • Słabo
0 głosujących

Stosuję Velbienne Mini już od kilku miesięcy i mogę podzielić się swoimi doświadczeniami, bo sama przed rozpoczęciem terapii szukałam opinii innych kobiet.

Na plus przede wszystkim to, że uderzenia gorąca praktycznie ustąpiły, a wcześniej miałam je po kilka razy w nocy i byłam wykończona. Teraz wreszcie się wysypiam, mam więcej energii i nawet moja rodzina zauważyła, że jestem spokojniejsza i mniej rozdrażniona. Dodatkowo zauważyłam też poprawę w wyglądzie skóry i włosów, mniej suchości i ogólnie czuję się młodziej. Tabletki są wygodne, bierze się je codziennie o tej samej porze i nie trzeba kombinować z żadnymi przerwami.

Minusy też się pojawiły. Przez pierwsze dwa miesiące miałam nieregularne plamienia, co mnie trochę stresowało, bo myślałam, że coś jest nie tak. Później sytuacja się ustabilizowała, ale jednak trzeba się przygotować, że początki mogą być dziwne. Do tego od czasu do czasu odczuwam tkliwość piersi i lekkie bóle głowy, nie są mocne, ale zauważalne. Raz zdarzyło się, że miałam mdłości po tabletce, choć szybko minęło.