Opinie Vixpo

Jakie są Wasze doświadczenia ze stosowaniem leku Vixpo? Czy zauważyliście poprawę w zakresie kontroli cyklu menstruacyjnego oraz jakie skutki uboczne wystąpiły podczas terapii? Wasze opinie mogą być niezwykle pomocne dla osób rozważających rozpoczęcie stosowania tego środka antykoncepcyjnego lub borykających się z podobnymi wyzwaniami.

• Bardzo dobrze
  • Przeciętnie
  • Słabo
0 głosujących

Stosuję Vixpo od 7 lat, zaczynając od czasu, gdy poszłam na studia. Wcześniej zmagałam się z trądzikiem i nadmiernym owłosieniem. Moje miesiączki trwały około 8 dni. Po rozpoczęciu przyjmowania Vixpo nie doświadczyłam żadnych negatywnych skutków. Trądzik stopniowo się poprawiał, a owłosienie na ciele zmniejszyło się. Miesiączki skróciły się do około 5 dni, były mniej bolesne i traciłam mniej krwi. Dosłownie żadnych złych efektów ubocznych. Można również przesunąć lub pominąć miesiączkę, jeśli planuje się wakacje. Jedynym powodem, dla którego rozważam przejście na wkładkę wewnątrzmaciczną, jest mniejsza uciążliwość w porównaniu z codziennym przyjmowaniem tabletki. Wiele negatywnych opinii wynika z błędu selekcji. Jestem pewna, że istnieje mnóstwo historii podobnych do mojej, ale ponieważ są one tak zwyczajne, ludzie ich nie udostępniają.