Opinie Xifaxan

Jak oceniacie efekty stosowania Xifaxanu i czy doświadczyliście jakichś skutków ubocznych? Wasze opinie mogą być cennym wsparciem dla osób zmagających się z problemami jelitowymi, w tym zakażeniami bakteryjnymi przewodu pokarmowego – każda historia ma znaczenie!

• Bardzo dobrze
  • Przeciętnie
  • Słabo
0 głosujących

Całe życie męczyłem się z IBS. Przez to nie mogłem jeść wielu rzeczy ani normalnie spędzać czasu z przyjaciółmi czy regularnie chodzić do pracy. Ciągle mi to przeszkadzało. W końcu lekarz przepisał mi Xifaxan, choć przyznał, że rzadko to robi, bo lek jest bardzo drogi i większość ludzi nie może sobie na niego pozwolić, a ich ubezpieczenie go nie pokrywa. Po tygodniach walki z ubezpieczycielem w końcu go zatwierdzili. To było najlepsze, co mi się przytrafiło – płakałem! Czułem się normalnie! Żadnego bólu! Jednocześnie było mi żal tych, którzy mają te same problemy, ale nie mogą dostać tego leku… Miałem szczęście i to naprawdę zmieniło moje życie! Zawsze miałem problem z utratą wagi, a IBS to pogarszał… Teraz mogę jeść, co chcę i kiedy chcę, i czuję się normalnie! Przybieram na wadze i nigdy nie czułem się lepiej. To cud. Nie doświadczyłem żadnych skutków ubocznych.